"Монтана" изпусна "Лудогорец"

Кишада притиска Асен Георгиев от "Монтана"

"Монтана" изпусна "Лудогорец" | StandartNews.com

Новакът "Монтана" не успя да победи "Лудогорец" на своя стадион "Огоста". Мачът завърши при резултат 1:1, като шампионите от Разград играха почти цяло второ полувреме с 10 души.

Двубоят бе динамичен с шансове и за двата тима. Все пак домакините имаха по-добрите положения в срещата, но прецизност в последния удар не достигна на футболистите на Ферарио Спасов, за да спечелят трите точки.

Мачът започна по отличен начин за "Монтана". Още в 6-тата минута Атанас Илиев даде аванс на своите, засичайки с глава центриране на Християн Попов. "Лудогорец" опита да отговори, но удари само греда.

В началото на втората част Козмин Моци изравни от дузпа. Четири минути по-късно Сисиньо бе изгонен за втори жълт картон. Решението до голяма степен принуди "зелените" да се приберат и да пазят резултата. До края на срещата инициативата бе в играчите на "Монтана", но резултатът остана непроменен.

Треньорът на "Лудогорец" Бруно Рибейро отдаде представянето на своите на психологическия ефект от отпадането от "Милсами" във втория предварителен кръг за Шампионска лига. Той допълни още, че атмосферните условия са допринесли за бавното темпо.
Колегата му Ферарио Спасов пък похвали играчите на "Монтана" за доброто представяне. Той сподели, че в съблекалнята е царяло по-скоро съжаление от изпуснатия шанс да бъде победен единия от претендентите за титлата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай