Миланов подписа за 5 г. с ЦСКА Москва

Георги взе номера на Бекъм, дебютира в понеделник

Миланов подписа за 5 г. с ЦСКА Москва | StandartNews.com

Москва. Георги Миланов вече официално е футболист на руския шампион ЦСКА М. Халфът подписа 5-годишен договор с "червените кончета" вчера. Трансферната сума, която ще влезе в касата на "Литекс", е 2,7 млн евро, а според "Спорт-Експрес" при добро представяне на национала ловчанлии ще вземат още милион след година.

"Това е страхотен успех за българския футбол. ЦСКА не е случаен отбор", обяви по телефона от Москва мениджърът Мирчо Димитров. "Георги е тук. Чувства се страхотно. Сега говори с президента Евгений Гинер", добави той пред "Стандарт".

По време на подписването на договора в стаята бе и треньорът Леонид Слуцкий. "Той го поздрави и му пожела успех", каза мениджърът.

Въпреки че в "Литекс" Жоро рита с номер 17, сега националът ще носи номера на Дейвид Бекъм - 23. Днес Миланов ще тренира за първи път, а в понеделник се очаква той да дебютира в контролата срещу "Волга". Няколко часа преди халфът да бъде представен, треньорът на друг руски клуб - "Амкар", Станислав Черчесов разкри, че преди година е искал да го привлече в "Терек", но тогава Гошко отказал. "Литекс" пък веднага намери заместник на звездата си. В Ловеч ще рита 27-годишният плеймейкър Юрген Джазула. Той е роден в Албания, но още малък емигрира в Германия. Джазула идва от "Дуисбург".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай