Миланов бил слаб, ще вдига гири

Миланов бил слаб, ще вдига гири | StandartNews.com

В ЦСКА М откриха само един проблем на новото си попълнение Георги Миланов. Треньорът на "армейците" Леонид Слуцкий заяви, че е много доволен от българина, но му заръча да натрупа мускулна маса.

"Миланов е висок 185 см и тежи само 70 кг. Ще го пратим да вдига гири, за да заякне. Миланов може да действа и зад нападателя. Той е комбинативен, с усет към извеждащия пас и много силен ляв крак", каза Слукций. Той добави, че стилът на Миланов е много подобен с този на звездата Кейсуке Хонда.

"Миланов е изключително талантлив. Георги ще получи шанс още от първия мач. ЦСКА никога не купува футболист, за да ги чака дълго време да се приспособяват. Доволен съм от първата му тренировка. Видно е, че той има желание да се учи, защото е наясно колко сериозна е конкуренцията. Но трябва много да се труди, за да успее", сподели още Слуцкий.

"С Миланов имаме още един лек проблем - той говори само български. Засега с него временно има преводач, но Георги вече започна активно да учи руски и съм сигурен, че бързо ще го усвои", каза треньорът на ЦСКА. "Дали ще купим и брата на Георги - Илия Миланов? За първи път чувал за подобна възможност", завърши Слуцкий.

Треньорът на ЦСКА удържа на думата си и вече даде шанс на Миланов. Той го пусна на полувремето на контролата срещу "Волга" вчера (0:0). Георги замени на почивката звездата Кейсуке Хонда и само след 4 мин, можеше да вкара, но след като премина вратаря, не улучи вратата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай