Меси: Всичко ще се промени

Чувствах огромно безсилие по време на пандемията, разкрива звездата на Барса

Меси: Всичко ще се промени | StandartNews.com

Футболната звезда на Барселона Лионел Меси вярва, че футболът „никога няма да бъде същият“ след преминаването на пандемията от коронавирус. Той признава, че е чувствал „огромно безсилие“, знаейки, че много хора са видели техни близки, хора от семействата им и приятелите им да умират.

„Няма нищо по-лошо от това да загубиш хората, които обичаш най-много“, споделя Меси.

„Почти всички сме със съмнения какъв ще бъде светът след всичко, което се случи. Отвън карантината и ситуацията, която ни изненада, много хора изживяха наистина тежък момент, защото тази ситуация им се отрази по някакъв начин, както се случи с всички онези, които загубиха свои близки или приятели и дори не успяха да ги погребат“, коментира Меси в интервю за „El Pais“.

„Мисля, че в тази криза имаше много негативни неща, но не може да има нищо по-лошо от това да загубиш хората, които обичаш най-много. Това създаава огромно безсилие и ми се струва най-несправедливото от всичко“, добави аржентинецът.

„Футболът никога няма да бъде същият. След като най-лошото приключи, ще е необходимо да се адаптираме към новото нормално. Футболът, както и животът си мисля, че никога няма да са същите“, каза още Лионел Меси.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай