Матеус, Галчев и Рамос станаха татковци

Матеус, Галчев и Рамос станаха татковци | StandartNews.com

Баждеков се радва на първо внуче

Бившият селекционер на България Лотар Матеус е станал баща за четвърти път, твърди сп. "Колорфул". Малкият Милан се родил още в края на април, но германецът и гаджето му Анастасия Климко пазели това в тайна. До момента Матеус има две дъщери Алиса и Виола от първия си брак със Силвия, както и син - Лорис, който е от друга бивша жена - Лолита.

Халфът на българския ЦСКА Борис Галчев също вече е горд татко след като половинката му Милена го дари с дъщеря. Малката Ивайла се появи на бял свят днес сутринта. Тя тежи 2,850 кг и е висока 40 см. От клуба честитиха благата вест на младото семейство.

Бебе проплака и в "Реал" М. Защитникът Серхио Рамос татко на първороден син. Неговата любима Пилар Рубио го дари със син. Детето носи името на баща си Серхио. "Както моята съпруга, така и аз искаме да споделим щастието си с вас. "Серхио се роди в 19:43 часа на 6 май и тежи 3,2 кг. И детето, и Пилар се намират в добро състояние", каза Рамос.

Спортните деца се увеличиха и с още едно. Бившият футболист на "Пирин" (Блг) Антон Костадинов и любимата му Кристина, която е хандбалистка, дадоха живот на момиченце. Малката красавица е с размери 3,350 кг и 5

Баждеков се радва на първо внуче

Бебе върна усмивката на Константин Баждеков. Изпълнителният директор на "Левски" влезе в отбора на дядовците. Синът му Любомир и снахата Биляна го дариха с внучка. Малката дори е кръстена на него - Константина. "Много съм щастлив", обяви за "Стандарт" Баждеков. Той пропусна мача с "Черно море". "Имах и други задължения, които ме оставиха в София", каза още изпълнителният директор на "сините".
0 см, казва се Габриела.

Нови близнаци за Федерер
Комшия изрева срещу пързалката на тенисиста

Великият Роджър Федерер стана баща на близнаци за втори път. Съпругата Мирка роди момчетата Лео и Лени късно вечерта във вторник. Семейство Федерер имат и близначки: Майла Роуз и Шарлин Рива, които се появиха на бял свят преди 4 години. Щастливият татко обяви новината в "Туитър". "Мирка и аз сме изключително щастливи да споделим, че Лео и Лени се родиха тази вечер. Отново близнаци. Това е чудо!", написа бегендата на тениса.

Моментално заваляха и поздравленията от света на тениса. Каролине Вожняцки дори написа, че иска да стане като него - "с два чифта близнаци". Световните сайтове веднага започнаха да прогнозират, че четирите деца на Федерер имат огромния шанс да завладеят мъжкия и женския тенис, когато пораснат. Самият Роджър обаче не веднъж е казвал, че ще ги остави сами да изберат бъдещето си.

Швейцарският "Блик" пък разкри, че близнаците не са случайност в семейство Федерер. Оказва се, че и сестрата на Роже - Диана има такива. Роман и Емили се родили през 2010 г. "Сега двете семейство могат да си разменят съвети как да гледат близнаците", казва майката на Роджър - Линет. Мениджърът на Федерер Тони Годсик също поздрави клиента си и добави, че той ще се завърне на корта за "Ролан Гарос". Роджър се отказа в последния момент от участие в Мадрид, за да бъде до Мирка.

В деня, в който Федерер стана баща, един от съседите му в Швейцария пропищя от висока пързалка в двора на Роджър. Тя пречела на гледката към Алпите. Комшията Х. П. дори подал жалба, защото пързалката обезценявала имота му.

Известни личности родени на 6 май

Дани Алвеш, футболист на "Барселона"
Джордж Клуни, актьор
Тони Блеър, бивш британски премиер
Мартин Бродюр, бивш вратар от НХЛ
Зигмунд Фройд, психолог

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай