Марадона извадил жена си и дъщерите от завещанието

Не е ясно кой ще вземе от наследството оценено на 100 млн. долара

Марадона извадил жена си и дъщерите от завещанието | StandartNews.com

Диего Армандо Марадона е изключил бившата си съпруга и дъщерите си от завещанието си, съобщава „La Repubblica“. Бившият футболист на Наполи се смята, че има до 11 непризнати деца. Марадона почина на 25 ноември след сърдечен арест.

Според информацията на „La Repubblica“ той е изключил бившата си съпруга Вероника Охеда и дъщерите си от завещанието си.

Преди няколко години Марадона записа видео, в което каза, че ще даде всичко за благотворителност.

Завещанието на Марадона може да е на стойност 100 милиона долара. Приживе той имаше банкови сметки в Монако, Дубай, Синалоа, Минск и Хавана. Освен това той беше собственик на дом в Буенос Айрес, който беше известен само на малко хора, включително бившата му съпруга. Съобщава се, че наследството на Марадона включва контейнер, който е пълен със спомени от легендарния футболист. Според информациите, контейнерът е поставен в Сан Исидро и съдържа „Златната топка“, получена от ФИФА, писмо от Фидел Кастро, червената риза на Уго Чавес, китара на аржентинския автор на песни Андрес Каламаро и много футболни фланелки и футболни топки.

Смята се, че Марадона може да има до 11 непризнати деца. Всички те ще искат да им се направи ДНК тест, който ще бъде сравнен с този на Марадона.

Ще отнеме месеци, а най-вероятно и години, за да се присвоят скритите съкровища на световния шампион с Аржентина от 1986 година.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай