Манчини: Можем да си върнем титлата, но догодина

Манчини: Можем да си върнем титлата, но догодина | StandartNews.com

Манчестър. Мениджърът на "Манчестър Сити" Роберто Манчини заяви, че тимът може отново да спечели Висшата лига през следващия сезон, ако успее да запази всички си играчи без контузии.

"Гражданите" спечелиха с 2:1 дербито срещу "Манчестър Юнайтед" в понеделник, но въпреки това остават на 12 точки зад "червените дяволи". До края на шампионата има 7 кръга.

Италианският спец обаче вярва, че през следващия сезон отборът му може да се пребори с градския съперник за титлата. Стига да намали грешните стъпки и да опази футболистите си от контузии.

"Знаем, че догодина отново можем да спечелим Висшата лига. Тази година допуснахме доста грешки. Вече не можем да направим нищо по този въпрос. Кампанията за нас приключи. Трябва да продължим да играем до края така, както го направихме снощи", заяви Манчини, цитиран от Sky Sports.

"Имаме още два три месеца до началото на следващия сезон, в които да работим и да подобрим представянето си. На "Олд Трафорд" показахме, че не заслужаваме да бъдем на 15 точки от лидера", добави той.

"Ако загубим Серхио Агуеро или Яя Туре за по един мач, няма да има проблеми. Но за три-четири, тогава става много трудно", завърши мениджърът на "Манчестър Сити".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай