Мафиоти вадят алиби с Моу и Лампард

Мафиоти вадят алиби с Моу и Лампард  | StandartNews.com

Убиецът Калцоне бил тартор в агитката на "Наполи"

Интересен казус разглежда съдът в Неапол. Адвокатите на мафиотите Крамин Пагано, Кармин Амато и Рито Калцоне извадиха снимки на Франк Лампард и с Жозе Моуриньо като доказателство, че клиентите им не са убили член на вражески клан. Касапницата станала преди 8 години.

Според адвокатите обаче от снимките се вижда, че по същото време мафиотите са в тузарски хотел в Барселона преди мача на каталунците с "Челси" в Шампионската лига. Калцоне и компания се щракнали в коридора за спомен още с Ернан Креспо. В съда са предоставени още сметки от хотела и самолетни билети. Делото е в апелативния съд, тъй като тримата хубавци вече са осъдени. Обвиняемите са част от клан на Камората, която държи пазара с дрога в Неапол.

Освен това Рито Калцоне е член и на една от горещите фракции в агитката на "Наполи". Той дори е сред организаторите на страховит бой с ултраси на "Рома" преди няколко години. Приписват му още поне 7 убийства, а триото е сред участниците във войната за пазара на наркотици преди години, отнела живота на над 50 души. Пагано, Амато и Калцоне водели живот на супербаровци, тъй като зареждали с кокаин почти цяла Южна Италия. Сменяли луксозни вили и тузарски коли. Пътуването им до Барселона пък обяснили с винарски бизнес. За три дни те пръснали близо 20 000 евро в хотела. Цените на стаите там почват от 1200 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай