Льов: Бразилия също бе домакин

Льов: Бразилия също бе домакин | StandartNews.com

Селекционерът Йоаким Льов демонстрира завидно самочувствие по време на вчерашната пресконференция преди полуфинала на Евро 2016 срещу Франция. Мачът е на "Стад Велодром" в Марсилия на 7 юли. "Уважаваме Франция. Гледах им мача срещу Исландия. Победиха 5:2, което е доста впечатляващо. Можеха да вкарат и повече голове. Ще играем в Марсилия, където публиката е фанатична. Ще бъде много шумно. Да, Франция е фаворит. Но ние знаем как са играем срещу домакини на първенства. Да вземем пример от преди 2 години. Тогава 200 милиона викаха за Бразилия, но видяхте какво стана - 7:1", заяви още Льов.

"Сега резултатът със сигурност няма да е такъв, но ние все пак се надяваме да победим", добави селекционерът. "Аз вярвам в моите момчета. Това, че Кедира, Хумелс и Гомес няма да играят не ме притеснява толкова. Няма да си заравяме главите в пясъка и да ни е страх. Имаме равностойни футболисти, които когато са здрави играят прекрасно", добави Льов.

Селекционерът бе запитан защо според него Томас Мюлер все още не може да вкара на европейско първенство. Срещу Италия той дори пропусна дузпа. "Бъдете спокойни. Мюлер ще вкара само, когато е най-необходимо", заяви Льов.

В Берлин се стягат за титла и парти

В Берлин вече подготвят парти за германските национали за европейската титла, въпреки че Бундестимът още не я е спечелил. След успеха над Италия повечето фенове вече са убедени, че момчетата на Йоги Льов ще триумфират. И затова вече стягат парти като това при спечелването на световното преди 2 години. След успеха срещу "адзурите" цял Берлин не спа, а бирата се ля цяло нощ, пише "welt.de". Хиляди обикаляха улиците след драмата с дузпите и обещаха това да стане при успехи в полуфинала с Франция и евентуалния финал.

Жена падна от третия етаж след четвъртфинала

Неприятен инцидент се случи веднага след края на четвъртфинала между Германия и Италия. Жена е паднала от балкона на третия етаж в Монхайм. Тя е гледала двубоя заедно с приятели и след драматичната победа с дузпи тя е изляза на балкона, за да вика от кеф. Малко след това обаче тя пада. От полицията заявиха, че това е нещастен случай. Нейните приятели също потвърдиха това. Първоначално жената е била в безсъзнание, но веднага е била откарана в болница.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай