Лудогорец спечели Суперкупата в нелеп мач (ВИДЕО)

"Орлите" надиграха с 2:0 Локо Пловдив на ст. "Васил Левски"

Лудогорец спечели Суперкупата в нелеп мач (ВИДЕО) | StandartNews.com

Лудогорец спечели за четвърти път в историята си Суперкупата на България. Във финала на ст. "Васил Левски", "орлите" надиграха с минималното 2:0 Локомотив Пловдив в комичен мач дори за родните стандарти. Първият гол "вкара" новото попълнение Мавис Чибота рано в 3-ата минута. Крилото стреля в единия ъгъл на вратата пазена от Луков, но след нелеп рикошет в гърдите на нигериеца Стивън Езе, тя промени тотално траекторията си и влетя в мрежата. При гола си Чибота се направи на драскаща котка.
В продължението на двубоя "смърфовете" явно изморени от "тежката" подготовка оставиха Чибота да напредне сам и да подаде малко случайно към Джоди Лукоки, който прониза Луков за 2:0.
През останалото време футболът, който двата тима предложиха бе меко казано нелеп. Нескопосаните отигравания властваха, като малкото зрители по трибуните и тези преди телевизионните екрани се забавляваха. Локо Пловдив имаше доста шансове за гол, но Карагарен, Аралица и Димитър Илиев направиха пропуски. Лудогорец има доста до поправя до мачовете с Ференцварош. В този мач си пролича, че тимът определено не играе добре.
Това е четвърта Суперкупа на България за Лудогорец. "Орлите" се изравниха на върха с ЦСКА, който също има толкова отличия.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай