Лоша новина за Алберт Попов. Прецедент на Световната купа

Какво се случи

Лоша новина за Алберт Попов. Прецедент на Световната купа | StandartNews.com

Най-добрият български скиор-алпиец Алберт Попов падна по трасето в първия манш на слалома за Световната купа в алпийските дисциплини, който се провежда в Кицбюел (Австрия). Попов стартира много добре, но не успя да се задържи на ските между първия и втория контролен времеви сектор.

Освен българинът с номер 15, още 34 скиори не успяха да завършат. Това създаде сериозен прецедент от само 37 приключили напред да продължават 30, пише БНР. Алберт Попов не завърши втори слалом поред, след като по същия начин приключи и във Венген (Швейцария). Следващият му старт е на нощния слалом в Шладминг (Австрия) в сряда.

Най-доброто време даде Кристофер Яколсен от Швеция, който завърши с 50.09 секунди по легендарната писта Щрайф. Даниел Юл от Швейцария е на 2-а позиция с изоставане само от 0.05 секунди, а трети е Мануел Фелер от Австрия на 0.23.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
3 Коментара
Milana
преди 3 месеца

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

Откажи
Разбирач
преди 3 месеца

Кое от написаното е новина за Алберт,че не е завършил първия манш ли? Добре,че ВИЕ му казахте малоумници такива.

Откажи
Митко
преди 3 месеца

Докато е сам без да се създаде група няма да стане.Погледнете другите държави. Защо пренебрегване ЗЛАТКОВ , КОЙТО Е НАЙ ДОБРИЯ В МОМЕНТА.ПРОСТО ГО ЗАДУШАВАТЕ МАЙ НАРОЧНО

Откажи