Локо срещу “Армейците”

Ще спечелят ли “Надежденци” като домакини

Локо срещу “Армейците” | StandartNews.com

22- рият мач за ЦСКА 1948 и Локомотив София ще се проведе днес на efbet  лигата. Отборите показаха добър резултат през есента, но не се представиха добре на пролетния полусезон. ЦСКА 1948  ще са гости на Локомотив.

За Локомотив загуби на последните си 7 шампионатни срещи. Това, обаче не попречи на собственикът Иван Василев да подкрепи треньора Станислав Генчев. Той вчера каза, че е доволен от работата на треньора. По този начин обяви, че няма да го смени.

Футболистите на Локомотив нямат наказани футболисти и ще дадат всичко възможно да се представят добре срещу ЦСКА. Те ще направят опит да се завърнат в топ 6 на лигата.

Наставникът на ЦСКА 1948- Тодор Янчев реализира 2 победи от първите три мача начело на отбора, но отборът все още не  е на равнището, което имаше през есента. Мачът няма да бъде от лесните за ЦСКА, тъй като Локомотив се доказа на няколко пъти през сезона.

На игрището няма да присъстват двама футболисти- Алекс Колев(контузен) и Реян Даскалов (изгонен при домакинска победа над Арда).

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай