"Левски" се спря на Елин Топузаков

"Левски" се спря на Елин Топузаков  | StandartNews.com

София. Досегашният помощник-треньор на "Левски" Елин Топузаков е с най-големи шансове да наследи Антони Здравков. Бившият капитан на "сините" е пожелал сам да поеме тежкото бреме да вдигне отбора на крака, след като много други са отказали.

Ръководството на клуба обмисля да му даде шанс.

Топузаков все още няма нужната тапия и на книга някой друг от треньорите на "Георги Аспарухов" ще се води старши.

"След вчерашното фиаско в Пловдив единственият който ми се обади с мъжкото – аз съм това, което съм благодарение на Левски – е Елин Топузаков. При тази ситуация, човекът, който ще води тима, е Топузаков. На пейката ще има човек с лиценз. Този въпрос е решен", потвърди по-късно собственикът на "Левски" Тодор Батков в ефира на Дарик.

"Няма решение за Георги Иванов - Гонзо. Вратата за него е винаги отворена. Той е един от малкото хора, към които имам безрезервно доверие. Но той има договор с Черно море. Топузаков е наясно, че той учи в момента, изучава и занаята. Търсим и чакаме спортен директор. Търсим и сериозен треньор, дай Боже и 200-300 мача да изкара с "Левски". Не искам да споменавам имена, но е време разделно, трябва да заровим томахавките. Трябва да се самоопределим, кой обича "Левски", заяви още босът на "сините".

"Двойката е Елин Топузаков - Викторио Павлов. Двамата се разбират добре. Топузаков ще взема решенията. Ако искат да вземат още някой, аз нямам против", каза още Тодор Батков.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай