"Левски" губи над Лацио 0:2 след 45 минути игра

"Левски" губи над Лацио 0:2 след 45 минути игра | StandartNews.com

София. На почивката  „Левски" губи с 0: 2 от Лацио, след попадение на Тункара в 14-ата и Какута в 34-ата минута. Юбилейният мач е по случай 100-годишнината от създаването на столичния клуб. За съжаление на сините фенове, които доста се поумориха от викане и пресипнаха към края на първото полувреме, "сините" не успяха да отбележат гол. 

На почивката Константин Папазов вдигна настроението, след като вкара гол от дузпа, а в това време младо семейство зарови пъпа на детето на центъра на терена, под овациите на феновете. Няколко запалянковци успяха да си тръгнат и с подаръци, след като вкараха дузпи във вратата на Пламен Илиев.

По-рано бяха наградени 80 футболни легенди и и 80 от най-големите спортисти. Специален подарък от шефа на Националния исторически музей Божидар Димитров получи избраният за спортист номер едно на 20 век Даниел Радев. Легендарният борец се сдоби с реплика на Пангюрското съкровище. Много гости уважиха юбилея на сините. На трибуните има представители на 17 европейски страни и такива от 14 други кътчета на планетата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай