"Левски" губи евтино Вутов, Грасхопърс с оферта за Родригес

"Левски" губи евтино Вутов, Грасхопърс с оферта за Родригес  | StandartNews.com

София. Младият талант на "Левски" Антонио Вутов може да напусне отбора срещу едва 125 000 евро в посока Удинезе, съобщават италианските медии тази сутрин. Именно и по тази причина собственикът на "сините" Тодор Батков да се безпокои за бъдещето на Вутов в състава на "сините".

След последните резили на "сините" в европейските и домашни турнири, както и честият статут на резерва, не е изненада, че родения през 1996 година халф е поблазнен от шанса да заиграе на Ботуша. Батков вчера говори на 4 очи с младока, а след това се срещна и с родителите му в опит да гарантира оставането му на "Герена".

Според "Udineseblog.it" тимът на Франческо Гуидолин е готов да привлече футболиста и ще трябва да плати за него едва 125 000 евро. "Gazzetta dello Sport" пък е на мнение, че Удинезе търси нов халф и Вутов е вълнуваща възможност. Авторитетно издание оценява стойността на младежа на 200 000 евро.

В същото време, медиите в Холандия твърдят, че "Левски" вече е отказал една оферта за Гари Родригес от страна на Грасхопърс, но е готов на сделка, ако за холандеца бъдат предложени исканите от "сините" 1.5 милиона евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай