"Левски" бистри план за спасение

Клубът призова за подкрепа срещу "Ботев"

"Левски" бистри план за спасение | StandartNews.com

Загубата от ЦСКА за пореден път разтресе "Левски" до основи. Днес техническият директор Христо Йовов, Антони Здравков и помощниците му се събраха на спешна среща, за да бистрят как да се излезе от кризата. Ножът е опрял до кокал, а на вратата чука мач с "Ботев" (Пд), както вечните дербита за купата.

"Трябва да се реже живо месо", обяви Тодор Батков. Днес на "Герена" обсъждаха кой какво е дал в мачовете до сега. Христо Йовов и компания са готови да действат. Очаква се само одобрение от Тодор Батков. Това ще стане на среща между собственика и Христо Йовов. След нея ще бъдат оповестени мерките, които ще бъдат взети. Очаква се поне на първо време в действие да влязат "железните анцузи". Доста от титулярите вече са изчерпали кредита на доверие в тях, след като въпреки събитията в "Левски" от началото на сезона никой от тях не си е взел поука. Това обаче ще бъде само първата част от плана. Още по-крути действия ще има в зимната пауза. "Какво ли не се направи, но подобрение няма. Играта не ни е мръднала и със сантиметър", признават си "сините".

"Трябва ни стратегия, която да следваме. Берем негативите от последните няколко години", обяви още след мача Христо Йовов. "Тази схема не работи. Трябва да се обърнем към юношите си", отсече Тодор Батков. В клуба вече работят по този въпрос и търсят чужденец, който да върне блясъка на детско-юношеската школа.

Играчите бяха разпуснати за ден, докато отговорните фактори умуват какво ще предприемат.

В същото време в "Левски" се надяват, че феновете няма да им обърнат гръб и ще подкрепят решенията. "Предстои мач с "Ботев". Каквото и да стане, тимът не може да играе пред празни трибуни. Съперникът ни това и чака. Знаете колко хора дойдоха от Пловдив на предишното ни домакинство. Не може да им оставим София!", категорични са от клуба. Срещата се явява и ключова, защото "сините" трябва да удържат мястото си в първата седмица.

В същото време "Стандарт" научи, че деца са спрели нахлуване на "синята" агитка на почивката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай