"Левски" без късмет в последната контрола в Кипър

Божинов вкара гол за ЧРД, чакат защитник

"Левски" без късмет в последната контрола в Кипър | StandartNews.com

Агия Напа. "Левски" се завръща в София без победа от Кипър. "Сините" не успяха да излъжат и "Урал". Срещата с аутсайдерите в руската Премиер лига, която бе ръководена от жена, завърши 1:1.

 

Ерохин откри за тима от Екатеринбург, който бе на крачка от привличането на Владимир Гаджев. Рожденикът Валери Божинов изравни веднага след почивката. "Като тренировки нещата минаха доста интензивно. Иначе имахме своите слаби моменти и проблеми. И днес не съм доволен от едното полувреме. През първото действахме бавно и мудно. Божинов още не е готов да играе 90 минути, той ще ги издържи, но няма да бъде доволен от себе си. Бастош също трябва да наваксва. Липсват му тренировки с топка. Да, чакаме нов играч. Става въпрос за ляв защитник. Докато не подпишем, не искам да говоря повече", коментира треньорът Антони Здравков.

 

Около 50 родни емигранти гледаха мача с руснаците. Те подариха специален плакет на тима за юбилея.


Дарове ще има и днес, но за децата от Благоевград. Там ще се проведе първият от серията турнири за деца "Вековен "Левски" - присъедини се и ти". 80 от малките футболисти ще получат специални фланелки, а всеки тим и по 2 топки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай