Лео Меси е новият глобален посланик на Huawei

Лео Меси е новият глобален посланик на Huawei | StandartNews.com

Световният лидер в областта на ИКТ и телекомуникационните решения Huawei, обяви присъединяването на най-новия глобален посланик на към семейството на марката - Лионел Меси. Партньорството с Меси демонстрира стремежа на IT гиганта да си сътрудничи с хора и компании, които споделят стремежа му към велики постижения.

Предизвикателствата постоянно поставят под проверка желанието ни да постигаме нещата, които искаме и обичаме. За да имаме високи постижения, ние трябва да ценим растежа, познанията, опита и усилията, които са част от нашия път, който ни доведе до успеха в момента. Тези, които осъзнават, че да събереш кураж, за да се изправиш пред дадено предизвикателство, е по-важно от финалния успех, се справят по-добре в живота. Ето защо Huawei и Лионел Меси са перфектни партньори.

„Лионел Меси ще помогне на нашата компания в стремежа ни да насърчаваме хората да са упорити, да се чувстват специални и на крачка по-близо до големи постижения. Това важи особено за Европа, Азия и Латинска Америка, където Huawei усилено работи. Всички ние в Huawei, както и Меси, оценяваме пътя, който сме изминали, това, което сме постигнали, и с всяко ново предизвикателство нашият стремеж към успеха укрепва", каза Кевин Хо, президент на телефонната продуктова линия на Huawei Consumer Business Group.

Чрез партньорството ни с този велик играч, ние демонстрираме нашия стремеж към постигане на велики неща пред нашите клиенти. Тази концепция също е отражение на живота и кариерата на Лионел. Той и семейството му са направили всичко възможно, дори са напуснали родината си, за да осъществят мечтата на Лионел да играе професионален футбол.

„Ние сме щастливи да обявим нашето сътрудничество с един изключителен човек, който вдъхновява хората по цял свят да преследват мечтите си, да се изправят пред нови и нови предизвикателства, да стават все по-добри. Лионел е човек, който споделя много от ценностите на марката Huawei и който винаги търси нови възможности да постига велики неща", коментира Тайрън Лиу, главен изпълнителен директор на Huawei Consumer Business Group за Латинска Америка.

През последните няколко години компанията инвестира в няколко отбора като "Америка", "Санта Фе", "Спортинг Кристал", "Арсенал", "Атлетико" (Мадрид) и "Милан" които вдъхновяват хората навсякъде по света и в играчите, които споделят нашите ценности като Роберт Левандовски – посланикът на Huawei в Централна и Източна Европа и скандинавските страни, Алексис Санчес – посланикът на Huawei в Чили; а сега и в Лионел Меси.

Меси сподели: „Всеки човек трябва да се бори, за да постигне своята мечта. Трябва да си готов на саможертви, да дадеш всичко от себе си и винаги да гледаш напред, ако искаш да постигнеш велики неща. В момента, в който ти се стори, че няма какво повече да се направи, че няма какво по-добро да постигнеш, трябва да продължиш да работиш и да търсиш нови предизвикателства."

Воден от своя стремеж към иновации и високи постижения, Huawei днес е в топ 3 на производителите на смартфони в света. Благодарение на отличната си производителност и изключителен дизайн, водещите модели от сериите Mate, P и G днес са се утвърдили като едни от най-популярните мобилни устройства от висок клас сред крайните потребители по цял свят. Mate 8 е предназначен за професионалистите по цял свят, които имат нов бизнес стил. От официалната си премиера на 26 ноември 2015 г., вече над 3 милиона потребители притежават смартфона Mate 8.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай