"Лацио" притесни Стойчо Стоев

Римляните оцениха на Е17 млн. левия крак на звездата си

"Лацио" притесни Стойчо Стоев | StandartNews.com

Рим. "Лацио" не е в криза, изглежда впечатляващо на терена. Извода направи треньорът на "Лудогорец" Стойчо Стоев, който наблюдава на живо в Рим мача на съперника в Лига Европа срещу "Ювентус" (1:1). "Орлите" дръпнаха чрез гол на Кандрева от дузпа, за която вратарят на гостите Джиджи Буфон получи червен картон. Йоренте изравни след почивката за торинци. Накрая "Старата госпожа" трябваше да благодари на гредите. На два пъти те спасиха "Юве".

"Лацио" определено не са в криза. Изглеждаха добре на терена, особено второто полувреме. Определено ме впечатлиха, каза пред bTV Стоев. "Най-силно се представиха в защита. На тях им се получава схемата с трима защитници. Има още време преди да мога да съм по-точен в прогнозите си дали това ще е добре за нас. Нека не прибързваме с шансове и така нататък. "Лацио" просто е един добър отбор, ние пък показахме, че не сме случайни. Имаме нужната увереност и ще се надиграваме".

Стоев допълни по-късно пред "Канал 3", че Роман Безяк твърдо остава в Разград и през пролетта. Но този етап няма да бъдат търсени други нови играчи. Контузията на Барт е сериозна, но се очаква все пак бранителят да започне тренировки наравно с останалите на следващия лагер в Испания.

В същото време президентът на "Лацио" Клаудио Лотито показа самочувствие, като отряза надеждите на "Интер" да привлече бразилеца Ернанес. Босът не прие оферта от 17 милиона евро. "Ернанес е голям играч и талант, затова "Лацио" няма намерение да го продава. Ако има предложения, ще ги разгледаме, но за 17 милиона евро "Интер" може да купи само левия му крак", каза Лотито пред италианските медии. Явно Ернанес ще бъде на линия за двата мача с "Лудогорец" от 1/16-финалите на Лига Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай