Култов шоумен рита за Стенли

Българи, усмихвайте се, призова Петров

Култов шоумен рита за Стенли | StandartNews.com

Лондон. Един от най-големите шоумени на Острова Джон Бишъп ще вземе участие в бенефиса на Стилиян Петров. Това разкри самият Стенли в интервю за БНТ. Бишъп е известен привърженик на "Ливърпул" и взе дейно участие в битката срещу бившите собственици на клуба Джилет и Хикс.

"Освен него ще име още много актьори и певци. Знаете за момчето от Оne direction, ще има представители и на Westlife. Всичко върви по мед и масло. Но знаете, че активните футболисти имат проблеми с клубовете и пътуванията", обясни Стенли. Срещата е в неделя от 19,30 часа на "Селтик парк" в Глазгоу.

"Искам да кажа на всички българи - усмихвайте се. И най-вече да бъдете живи и здрави. Това е най-важното. Един ден, когато мога да се върна, ще ви благодаря за подкрепата лично", каза още бившият капитан на националния отбор. "Трудно е, но свикнах с това, че трябва да говоря за болестта си и постоянно да се връщам назад. Все пак съм известен", каза още Петров.

"Бербатов, Кишишев, Мартин, Йовов, както и Георги Пеев бяха хората, които се чуваха с мен всеки ден. Останалите изразиха подкрепата си веднъж или с SMS", призна Стенли. Той ще получи специален плакет от името на "Левски" преди мача в неделя.

Бившият му съотборник Стивън Айрлънд пък му благодари специално вчера. "Супермен" разкри, че благодарение на нашия е оцелял. Айрлънд изпадна в немилост на "Вила парк", преди да бъде преотстъпен на "Сток". "Петров ми помогна да оцеля в тежки времена, понякога тренирахме само четирима души", обяви ирландецът за "Телеграф".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай