Кой е българинът, с когото всички искаха да се снимат на "Златната топка"

Режисьорите най-често показваха в публиката именно родната звезда

Кой е българинът, с когото всички искаха да се снимат на "Златната топка" | StandartNews.com

Не само, че беше единственият гост, с чието име започна тазгодишната церемония за „Златната топка“, но Христо Стоичков бе и единственият българин, с когото всеки от световните легенди на награждаването искаше да се снима, да запознае децата или приятелите си.

Завидната слава на Ицо и директният му подход са му спечелили не само почитатели, но и много приятели сред световния футбол елит.

Забележително отношение демонстрираха към Стоичков принцът на Монако Алберт, президентът на ФК Барселона Лапорта, легендата на Реал Мадрид Емилио Бутрагеньо, Мбапе, Холанд и най-вече Лео Меси, който не крие уважението си към българската футболна легенда, пише "Блиц".

По същия начин с Ицо се отнесоха Новак Джокович и новата звезда на световния футбол Джуд Белингам. Както и много други футболисти, включително и всички от Манчестър Сити, присъствали на церемонията.

И още нещо – режисьорите на предаването от Париж най-често показваха в публиката именно българската звезда. Камерите бяха насочвани към Стоичков поне 5-6 пъти. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай