Конър: На 35 ще съм милиардер

Имам доста недовършена работа, твърди Макгрегър

Конър: На 35 ще съм милиардер | StandartNews.com

Боецът от най-голямата ММА организация - UFC - Конър Макгрегър е готов да се завърне с гръм и трясък в играта. 32-годишния ирландец се развихри в социалните мрежи, където отговори на всякакви въпроси от своите фенове. "The Notorious" сподели, че очаква до 3 години да стане милиардер.
Бившия шампион в категория перо и лека категория планира да се състезава в лека категория през 2021 година. Той смята, че има доста недовършена работа, но скоро щял да я свърши, защото е по-добър от всякога.
Макгрегър идва след нокаут над Доналд Серони за 40 секунди и се гласи за реванш с Дъстин Поарие. Конър е готов да направи реванш с Нейт Диас, както и с Макс Холоуей. Като цяло той вижда доста посоки и обяви, че скоро ще покаже на всички кой е и какво представлява:
"На 35-годишна възраст ще стана милиардер. Никога няма да победите ирландците. Ще се отдам на лека категория през 2021 година. Има страхотни битки и недовършени работи. Отново ще покажа на света кой съм и за какво става дума. Вярвайте в това. Готов съм за трилогията с Нейт Диас. Той е зомбито от западното крайбрежие на САЩ. Имам интерес и към втора битка с Холоуей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай