Кобрата: Ще нокаутирам красиво Джошуа

Боксьорът получи медал за помоща, която са оказали с брат си към медиците

Кобрата: Ще нокаутирам красиво Джошуа | StandartNews.com

Кубрат Пулев очаква да спечели с красив нокаут в някой от по-късните рундове от мача за световната титла по бокс в тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон. 

Това заяви най-успешният български професионален боксьор за всички времена в специално интервю, публикувано във фейсбук страницата на хазартен оператор, официален партньор на Кубрат за срещата.

„В началото и двамата боксьори са свежи и подготвени на макс и не е толкова лесно някой от тях да бъде повален“, коментира Кобрата. „Имало е случаи, в които още в първия рунд е имало нокаут, но предполагам, че в по-късните рундове можете да очаквате един хубав, красив нокаут“, допълни с усмивка той. Запитан дали се чувства готов за мача, той отговори: „Да, готов съм. А пък на самия 12 декември ще бъда още по-готов. Всичко си върви както природата го е начертала“.

Пулев коментира също, че не се интересува от това как се подготвя Джошуа за двубоя: „Интересува ме само моята ситуация, моята форма, моето желание за игра, моето желание за победа“, казва той. 

Билетите за двубоя между претендента Кубрат Пулев и шампиона Антъни Джошуа ще бъдат пуснати в продажба от утре, като цените са от 10 до 1000 паунда. Междувременно днес Кобрата посети столична болница за рутинни медицински изследвания. От там му подариха медал за подкрепата, която с брат си Тервел са оказали на медиците. Кобрата от своя страна благодари на медиците за грижите, които полагат към всички свои пациенти. Пулев обяви през пролетта, че ще дари половината от печалбата си от мача с Джошуа на българските медици, които се борят с коронавируса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай