Хванат с проститутки свири България - Италия

Руснак ще е дежурен наблюдател на световната квалификация в София на 28 март

Хванат с проститутки свири България - Италия | StandartNews.com

Словенецът Славко Винчич е назначен за главен арбитър на домакинския двубой на България срещу Италия от световните квалификации. Срещата в София е в неделя, 28 март, от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски". Асистенти на Винчич ще бъдат сънародниците му Томаж Кланчник и Андраж Ковачич, а четвърти съдия - Матей Юг. За съдийски наблюдател бе определен руснакът Юри Баскаков; делегат на двубоя пък е Михал Мертиняк (Словакия). Снощи Винчич ръководи двубоя от Лига Европа между Манчестър Юнайтед и Милан, завършил 1:1.

Словенецът влезе в криминалните хроники в края на май миналата година. Той беше арестуван по време на купон след хайка на полицията в Босна и Херцеговина. Тогава известният рефер е задържан с още около 30 човека в къща, където са намерени 10 незаконни пистолета, 14 опаковки кокаин, лекарства и множество проститутки. Според информацията някои от присъстващите са били криминално проявени и са в полицейските регистри заради престъпления свързани с наркотици и насилие.

"Това е най-голямата грешка в живота ми. След среща с бизнес партньори бяхме поканени на тържество в ранчото. Приехме поканата. След това полицията ни призоваха за разговор, където обясних, че изобщо не познавам тези хора", обясни тогава Винчич.

фото ЕПА/БГНЕС

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай