Канибала извади зъби на "Етихад" (ОБЗОР)

Канибала извади зъби на "Етихад" (ОБЗОР) | StandartNews.com

Канибала се завърна! Луис Суарес отново прояви животинския си инстинкт. Нападателят на "Барселона" бе уловен от камерите да се навежда със зъбите напред към рамото на защитника на "Ман Сити" Мартин Демикелис. Това стана по време на победата на испанците с 2:1 като гост на "Етихад". Все пак уругваецът се спря в последния момент, а реферите не видяха нищо. Чака се обаче становище от УЕФА и дали тя ще направи разследване. Както е известно, Суарес бе наказан за 4 месеца извън терените, защото захапа Джорджо Киелини по време на световното първенство в Бразилия. Преди това Канибала имаше още две жертви - Бранислав Иванович от "Челси" и Отман Бакал от ПСВ.

Иначе Суарес се превърна в герой за "Барса", след като вкара и двата гола. За "Сити" точен бе Ерхио Агуеро.
"Спомних си за времето в "Ливърпул". Това ми помогна да се съсредоточа повече за мача. Знаех отлично слабите места на "Сити". Радвам се, че успях да се възползвам и да вкарам два гола", каза след мача Суарес.

Канибала бе забелязан да напуска стадиона с книга за себе си. Тя е озаглавена "Луис Суарес - силата на една мечта". Автор на биографията е Антонио Фуентес. Той представя живота на сънародника си като герой на Дикенс. В томчето са описани моменти от детството на Луис - как той рита по улиците с брат си Паоло и си готви сам. "Тази книга означава много за мен", каза Луис.

Неймар псува фен на "Сити"

Неймар не се оказа добре дошъл на "Стамфорд Бридж". Нападателят на "Барселона" влезе в конфронтация с фен от трибуните след смяната си в мача с "Челси", спечелен от тима му с 2:1. Привърженикът претендираше, че бразилецът е симулирал непрекъснато. Неймар не му остана длъжен, а очевидци разкриха, че са чули и псувни. Ситуацията беше успокоена от друг фен, който поиска да се снима с Неймар. След края на мача двамата подновиха разправията си, но стюардите попречиха скандалът да ескалира. Очаква се охраната да докладва за инцидента и той да бъде вписан в доклада на делегата от УЕФА.

Защитникът на "Барса" Дани Алвеш също се прояви. Десният бек изрита с всички сила пластмасова бутилка, явно недоволен, че напуска терена, и напръска с вода стоящия наблизо полицай.

Треньорът на "Барса" Луис Енрике пък защити голямата звезда Лео Меси, който изпорти дузпа в последната минута. "Греши само този, който поема отговорност", сподели Енрике след двубоя.

Страх от грип тресе Дортмунд

"Борусия" Д няма късмет. На път за първия осминафинал срещу "Ювентус" в Шампионската лига Кевин Кампъл се оплака от стомашен вирус. След срещата се оказа, че Шинджи Кагава и Невен Суботич също са пипнали инфекцията. Тримата пътуваха обратно за Германия с маски и в друго отделение от съотборниците им. Веднага след кацането бяха отведени в болница.

Тежко е с човек по-малко

каза треньорът на "Ман Сити" Мануел Пелегрини след поражението от "Барса". Чилиецът има предвид изгонването на Гаел Клиши. "Първият гол беше решаващ и стана след наша грешка. Опитахме се да се върнем в мача през второто полувреме, но ни беше трудно с човек по-малко. Нека да сме реалисти - загубихме у дома и ще е трудно да преодолеем Барселона. Имаме достатъчно силни личности в тима, които ще се опитат да сторят това", добави Пелегрини.

Трябваше да вкараме повече

обяви Масимиляно Алегри. "2:1 е предимство срещу "Борусия", но не е желаното от мен. Имахме някои проблеми в защита през първото полувреме, когато те ни пресираха в средата на терена. Това е крачка напред в развитието за отбора, който показа, че може да се справя добре и в Европа, въпреки че сме наясно за трудностите, които ще имаме в реванша", добави Алегри.

И при 3:0 пак не беше сигурно

сподели нападателят на "Ювентус" Карлос Тевес. "Вкарахме два гола, а те ни отбелязаха след наша грешка. Очаква ни труден реванш, но той щеше да е такъв, дори и да бяхме спечелили с 3:0, защото в Шампионската лига всички мачове са трудни, а "Борусия" е солиден отбор", добави Тевес.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай