Камата се връща на лекции в НСА

Камата се връща на лекции в НСА | StandartNews.com

Преподавателите възхитени от лекция на Стоичков

Христо Стоичков се връща у нас за празниците, но престоят му няма да мине само в трапези и ловуване. Камата явно не се е отказал от треньорството, защото ще подновява лиценза си "Про" в НСА. Преподавателите очакват изключително силна група специалисти дни преди Коледа. Лекции ще слушат още Станимир Стоилов, Димитър Димитров - Херо и Велислав Вуцов.

Занятията са задължителни за всички, които искат да запазят тапиите си. От НСА не скриха, че Стоичков никога не е опитвал да "кръшка" от заниманията. Нещо повече, по традиция курсовете се водят от родни специалисти плюс един чужденец. Всеки път обаче треньорите в залата получават покана да говорят един час по избрана от тях тема. При предишния курс именно Камата проявил желание да вземе думата. Той изнесъл изключително любопитна лекция за тренировките в "Барселона".

Иначе в момента Камата изпълнява задълженията си на анализатор за мексиканската "Телевиса". Той получи "наряд" да кървавия мач в Гуадалахара между "Атлас" и "Монтерей". Гостите спечелиха с 2:0 и се класираха на 1/2-финалите в първенството. Двубоят ще се запомни с жестоки инциденти. Ултраси на домакините се сбиха с полицаи, раниха фенове на гостите и нахлуха в сектора им. Извън стадиона пък беше още по-страшно. Стигна се и до престрелка с пистолети и по чудо се размина без жертви. Информациите от Мексико са, че има 20 ранени полицаи. Пострадали са и много от феновете.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай