Какви разплащателни методи предлага Betway?

Освен стандартния банков трансфер, операторът ни позволява да депозираме средства и посредством добре познатите ни карти VISA и MasterCard

Какви разплащателни методи предлага Betway? | StandartNews.com

Може ли Betway да спечели сърцата на българските хазартни фенове? Това е въпрос, чийто отговор на този етап нямаме. Както се казва, само времето ще покаже. Факт е обаче, че британската компания има повече от 15 години опит на пазара и достатъчно ресурси, за да се наложи у нас.

Един от плюсовете в платформата на https://betindex.net/betway/ е наличието на различни разплащателни методи - депозит и теглене. Това е задължителен фактор в днешно време, за да може един оператор да спечели ожесточената битка с конкуренцията.

Освен стандартния банков трансфер, операторът ни позволява да депозираме средства и посредством добре познатите ни карти VISA и MasterCard. Тук обаче трябва да посочим, че ако с VISA можем да депозираме и теглим, то при MasterCard може единствено да се депозира, тъй като тегленето не е налично.

В последните години изключително популярни станаха и т.нар. дигитални портфейли (e-wallets), които предоставят на потребителите допълнителни опции за извършване на финансови операции. При хазартните оператори най-често се срещат компании като Skrill, Neteller и Paysafe Card, като добрата новина е, че и трите са налични в платформата на Betway.

Липса на удобни за българските играчи разплащателни методи

Тук е моментът да кажем, че Betway има върху какво да работи, за да обнови опциите си за разплащане на българския пазар. В случая визираме липсата на възможности като EasyPay, ePay.bg и Cashterminal, които често се използват от потребители у нас. Сигурни сме обаче, че компанията е достатъчно наясно с това и е въпрос на време тези платежни методи да бъдат добавени към платформата на Бетуей. Това ще направи бранда още по-конкурентен на останалите хазартни “акули” в България.

В сигурност ли са парите и личните ми данни в системата на Betway?

Нормално е този въпрос да ви вълнува, имайки предвид нарастващите случаи на финансови измами и престъпления в дигиталния свят. Тук следва да ви успокоим, че хазартните оператори от ранга на Betway ползват възможно най-усъвършенствани системи за сигурност, за да предпазят парите и личните данни на своите клиенти. Този тип информация е криптирана и добре защитена, а издаването на лиценз от българските власти е допълнителна гаранция, че операторът е достатъчно надежден в това отношение.

Може да се каже, че към настоящия момент Betway предлага най-често използваните методи за депозит и теглене, а именно - банков трансфер, дебитни/кредитни карти и дигитални портфейли. Като недостатък можем да посочим липсата на български варианти като EasyPay, ePay.bg и Cashterminal, но най-вероятно те ще бъдат добавени в бъдеще към платформата на оператора. Ако срещате каквито и да е проблеми, свързани с разплащането в Betway, не се колебайте да се свържете със съпорт отдела и да обясните естеството на казуса ви.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай