Къде отива Юрген Клоп? Започва се драмата

Появиха се веднага първите варианти

Къде отива Юрген Клоп? Започва се драмата | StandartNews.com

Националният отбор на Германия, „Байерн“ и „Барселона“ са най-вероятните следващи дестинации на Юрген Клоп. Треньорът сензационно обяви, че напуска „Ливърпул“ през лятото две години преди края на договора си.

Шефовете на германския футбол искаха да наемат Клоп за Евро 2024, дори да съвместява работата си на „Анфийлд“. Надеждите на Бундестима за сериозно представяне на турнира не са големи, а с това може и младият Юлиян Нагелсман да си отиде.

По всичко личи, че Томас Тухел е на нож с шефове и фенове на „Байерн“, припомня "Труд". Неведнъж Клоп е бил вариант за баварците и може да е склонил. Сигурно изглежда, че Шави ще напусне „Барселона“, а на каталунците трудно се отказва. Сериозно място в пъзела има и Чаби Алонсо, който прави сензационен сезон в „Байер“ (Леверкузен). Испанецът е легенда и на „Ливърпул“, и на „Байерн“ - съответно винаги ще е вариант за треньор.

„Ливърпул“ се бори за четири трофея през този сезон – Висшата лига, Купата на Англия, Купата на лигата (финал с „Челси“) и Лига Европа.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Mass
преди 3 месеца

Моят съвет към всички: опитайте новата безопасна виагра, която е в пъти по-силна от обикновената и е безопасна на всяка възраст. Това промени живота ми и нашия секс. Това е, което тя може да направи:---- https://do.my/biox

Откажи