Кадър на "Ливърпул" отбеляза за ЦСКА

Тони Силва си спечели договор, идва и египтянин

Кадър на "Ливърпул" отбеляза за ЦСКА | StandartNews.com

Каращият проби в ЦСКА Тони Силва даде сериозна заявка за договор с изявите си в контролата срещу "Сливнишки герой". Португалецът с корени от Гвинея-Бисау се разписа при успеха 3:0, като се отличи с още няколко опасни атаки. Проверката беше организирано заради крилото, което като 17-годишен подписва с "Ливърпул" и играе за втория тим на "мърсисайдци".

Иначе за ЦСКА играха предимно резерви, като се разписаха още Християн Кировски и Венци Василев. Освен това "червените" удариха 4 греди на аматьорите. Нерви показа Ангел Грънчов, който скочи да се бие с играч на домакините от Сливница заради груб фаул.

Междувременно египетският национал Ислам Ауад се похвали, че ще подпише договор с ЦСКА до 2015 година. Това заяви самият футболист пред медиите в страната си. 26-годишният халф ще излезе на "червените" без пари, след като поиска да разтрогне договора си с клуба си "Замалек". "Познавам отлично Стойчо Младенов от работата му в Египет преди няколко години. Искам да играя в чужбина, където да усетя истински професионализъм, смятам, че вече съм дал всичко, което мога, на "Замалек"", коментира Ауад. Според агента на играча ЦСКА ще си спести трансферна сума в размер на 320 000 евро, тъй като в местното първенство не се играят мачове вече почти половин година заради политическата обстановка в Египет, където бе обявено извънредно положение.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай