Изненада! Тръгна си собственик на хит в нашето първенство

Какво се случи в упрлавлението на ПФК Арда

Изненада! Тръгна си собственик на хит в нашето първенство | StandartNews.com

Президентът на ПФК Арда Ахмед Моллахасан обяви, че прехвърля акциите на клуба на Яшар Дурмушев.

Моллахасан взе акциите в началото на 2022 година, след което заедно с Дурмушев поеха управлението на Арда.

"Скъпи фенове на Арда, използвам клубния сайт на отбора за да внеса едно уточнение. Първо искам да поздравя всички Вас с поредния успех на нашия отбор, който записа пета поредна победа в efbet Лига. През тази седмица, аз като притежател на акциите на ПФК Арда, ще ги прехвърля на Яшар Дурмушев, след което той ще стане едноличен собственик на ПФК Арда", заяви Моллахасан в интервю за клубния сайт.

"Преди една година и половина, когато отборът бе напуснат от предишните собственици, ние заедно с Яшар поехме управлението на нашия любим отбор. Тогава двамата си поставихме две цели: Арда да се стабилизира финансово, след което да се превърне отново във фактор в родното първенство. Сега смело мога да кажа, че тези две цели са постигнати.

Искам да изкажа огромната благодарност към всички Вас, с които през цялото това време бяхме заедно във всеки един мач, без значение дали сме победили или загубили. Искам да благодаря на всички треньори и футболисти от клуба, с които имахме много поводи за радост. Няма как да не изкажа огромната благодарност към кмета на гр. Кърджали доц. д-р инж. 

Хасан Азис, който бе непрекъснато зад отбора и помагаше с всичко, с което може. Най-важният човек обаче бе Яшар Дурмушев, който пое изцяло финансирането на отбора, и смело мога да кажа, че Арда е един от малкото отбори в България, който няма никакви финансови задължения", продължи Ахмед Моллахасан и добави:

"Оставям отбора в сигурни ръце в лицето на Яшар Дурмушев, който е футболен човек и милее за Арда. Тук е моментът да кажа, че Арда подписа нов 5-годишен договор с основния спонсор Efbet, с много по-добри условия за клуба. Дори и да не съм вече собственик на Арда, аз ще помагам с цялото си сърце, нашият отбор да постига още по-големи успехи.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай