Ивет: Работим за бебе

Ивет: Работим за бебе | StandartNews.com

Симоне ми готви, разкрива атлетката

Ивет Лалова и съпругът й Симоне Колио работят за бебе. Това стана ясно от изповедта на атлетката пред bTV. "Мислим за деца, защото някои часовници започват да тиктакат. Наясно съм, че спортът е до време. Гледам в бъдещето и искам семейството да е онова, което ще ме крепи", обясни Лалова.

Тя разкри още, че семейният й живот върви прекрасно. "Щастлива съм със Симоне, защото ме разбира. Ние атлетите сме малко егоисти и затова е важно да човекът отсреща да знае какво ти е. Симоне ме спечели с това, че е много мил и възпитан. Грижи се за мен, постоянно ме глези и често ми готви. Бях малко стресирана преди сватбата, защото съвпадна и с края на сезона. Всичко обаче мина чудесно и беше невероятно. Досега не бях присъствала на католическа сватба, беше толкова красиво", разказа още спринтьорката. "Напредвам и с езика. Имам пропуски в граматиката, но вкъщи повече говорим на италиански. Разбирам всичко", добави тя.

Атлетката призна, че напоследък все по-често казва на любимите си хора, че ги обича, след като около Коледа е загубила дядо си.

Лалова разкри и амбициите си да участва в Рио. "Четвърта олимпиада е голямо постижение. Ще бъда много щастлива, ако успея да се класирам и бъда в топ форма. Много е малка разликата между доброто и лошото представяне. Винаги тренираш много, но понякога нещата се получават по-лесно. За мен е невероятна гордост да представям България. Усещането да носиш екип, на който пише България е невероятно", завърши Ивет.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай