Истина? Сензационна новина за Михаел Шумахер

Разкритие от един от най-близките приятели на пилота

Истина? Сензационна новина за Михаел Шумахер | StandartNews.com

Един от най-близките приятели и бивш съотборник на Михаел Шумахер във Формула 1 - Джони Хърбърт, разкри нови сензационни подробности около здравословното състояние на германската легенда.

“Чувам някои неща от втора ръка. В нашите среди се говори, че той е способен да седи на масата за вечеря. Не знам обаче дали това отговаря на истината. Чета между редовете“, заяви британецът, който кара във Формула 1 за седем тима между 1989 и 2000 година.

„Не сме чували много неща от семейството му и това е разбираемо. Самият той винаги е бил такъв, пазеше личното за себе си, беше потаен. Нещата сега не са се променили много“, добави Хърбърт, пище "Блиц".

Информациите за състоянието на седемкратния световен шампион във Формула 1 наистина са много оскъдни. Шуми пострада, докато кара ски, преди 10 години – на 29 декември 2013 година. Тогава легендата удари лошо главата си, заради което претърпя няколко операции. Оттогава никой, извън тесния семеен и приятелски кръг, не го е виждал.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Пенка
преди 3 месеца

Това е просто чудо, след като прочистих тялото си, се отървах от наднорменото тегло, вечната умора, хроничната кашлица, като цяло се върнах към живота. Това лекарство премахва всички боклyци от тялoто: пapaзити, токcини, отпадъци и възстановява тялото. Съветвам всички да преминат курса, няма да съжалявате. това е лекарството--- https://e.vg/clean

Откажи