Интернет и къртици уплашиха Ковач

Интернет и къртици  уплашиха Ковач | StandartNews.com

Селекционерът на Хърватия Нико Ковач вдигна ръце от играчите. Той обяви, че трудно може да създаде колектив, какъвто иска. "По мое време или играехме карти, или постоянно говорихме за футбол. Сега няма кой да си говори с другия. Постоянно са заети с Туитър, Фейсбук, "Инстаграм". Слагат слушалки на ушите и потъват в свой свят", оплака се бившият футболист на "Байерн" пред "Ютарни лист". Освен това той обяви, че доста от футболистите му забиват нож в гърба. "Кажа състава за даден мач и 15 минути по-късно вече е във всички медии. Не знам и какво се оплакват! Реално само 4 часа на ден са на режим. За каква диктатура говорят, за какъв концлагер?", продължи роденият в Берлин Нико.

"Знам, че ще бъде трудно. Чака ни ад, но едва ли може да се сравни с това, което ми се случи с "Хайдук" в Дугополе", отсече халфът Андрей Крамарич. "Знам много за българите, освен че имат играчи от "Лудогорец", който рита в Шампионската лига. Силна са, организирани, ще искат да ни бият", призна защитникът на "Локо" (М) Ведран Чорлука.

Домагой Вида пък не пропусна да се похвали, че е бил сам "Лудогорец". "Българите ги излъгах с онзи гол в 98-ата минута, бихме 3:2. Често се сещам за него", похвали се защитникът на "Динамо" (К). "Ще бъде трудно. Може да нямат Манджукич, Ракитич и Модрич, но са силни като цяло. Със сигурност ще искат да вземат голям скалп като нашия. Атмосферата ще бъде адска, затова трябва да си запушим устите", допълни хърватинът.

Журналисти редят състава

на Нико Ковач, скочи в поредната си атака Тончи Кукоч. Защитникът на ЦСКА сипеше огън и жупел в интервю за "Гол". "Аз съм най-добрият ляв бек в Хърватия, съжалявам, но е така. Какви са тези там "пиленца" или както искат да се наричат. Знам само двама души на моя пост - Ярни и Щринич. Сега пресата бута Леавац, аз неговите голове ще ги вкарам и с раница на гърба!", отсече Тончи. Той обяви също, че хърватските медии тънат в заблуда за българското първенство. "Защо тогава "Лудогорец" заби 5 гола на "Динамо" и извади "синьото" от модата? Българското първенство е два пъти по-силно от нашето. Вижте какво прави "Лудогорец" в Шампионската лига. Не са като "Динамо" да стават за смях, а реално участват в надпреварата. А ние, ЦСКА, сме 7 точки пред тях. На тези анализатори ще кажа - станете треньори", коментира още Кукоч.

Лицето на Ицо стряска хърватин

Никога няма да забравя победата над България с 3:1, играхме толкова добре, че те не можеха да направят нищо, заяви тогавашният селекционер на Хърватия Златко Кранчар. Тогава наследникът му Ковач бе още на терена. Нико има и двама от "героите" от 2006 година на разположение - Ивица Олич и Дарио Сърна. "В двата мача срещу България Ковач бе сред най-добрите. Това може би бяха и най-силните ни срещи в квалификациите. Сега съперникът е с нов отбор. Не съм ги следил в последно време. Имат много играчи на "Лудогорец", значи са обиграни", продължи Цицо, както му викат в Хърватия. "Няма да забравя и лицето на Стоичков. Мале, колко ядосан бе, трудно е да се опише. Не знам дали е успял да каже и една дума след мача", спомни си още Златко Кранчар, който за последно работи в Иран.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай