Има ли мистерия. Гуардиола каза истината за Халанд

Свързана е с контузията му

Има ли мистерия. Гуардиола каза истината за Халанд | StandartNews.com

Нападателят на Манчестър Сити Ерлинг Халанд ще поднови тренировки в четвъртък, заяви мениджърът на английския тим Пеп Гуардиола преди гостуването на сръбския Цървена звезда довечера в двубой от групите на Шампионската лига по футбол.

Халанд пропусна победата на Сити над Лутън с 2:1 в неделя заради контузия на крака, а това бе първи мач, в който голмайсторът на Висшата лига, не играе през настоящия сезон.

"Той ще се завърне в четвъртък. Ще видим как се чувства", каза Гуардиола на пресконференция, цитиран от агенция "Ройтерс".

"Не мога да отговоря на въпроса дали Ерлинг ще играе в събота. В момента не знам. На следващата пресконференция ще мога да бъда по-прецизен за неговото състояние", добави испанският специалист.

Манчестър Сити спечели всичките си пет срещи в Шампионската лига от началото на сезона, но успехът над Лутън във Висшата лига бе първи за "гражданите" след серия от четири мача без победа, а Пеп Гуардиола бе попитан дали е бил доволен от представянето на тима, въпреки резултатите.

"Като цяло, да. Можеше да бъде по-добро, но можеше и да е по-лошо. Въпросът е да извлечем позитивите. Анализирахме добрия резултат през миналия уикенд и знаем, че можем да се представим по-добре. Трябва да намерим баланса, да не бъдем прекалено развълнувани, но и да не се депресираме. Загубихме един мач от последните си шест-седем и стана голяма трагедия. загубихме един мач и направихме равенства в другите, но се представяме на ниво", коментира Гуардиола.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
symnjata
преди 4 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може----- https://tyny.to/sunex

Откажи