Хубчев: Загубихме още в първото полувреме

Хубчев: Загубихме още в първото полувреме | StandartNews.com

„Ние загубихме мача в първото полувреме. Бяхме много далеч от противника, закъснявахме и като че ли с прекалено голям респект подходихме. Това е едното важно нещо. Другото важно нещо не ми се коментира". Така коментира загубата на "Берое" треньорът на тима Петър Хубчев.

„Иво Иванов няма право така да реагира каквито и да са условията и обстоятелствата. Най-малкото като капитан няма право така да реагира. Но се подведе и той, и други се подведоха по провокациите, но трябва да се държим мъжки", коментира той за червения картон на Иванов.

„Не, не съм доволен от видяното в атака. Малко положения имахме. Това е един от малкото мачове, в които имаме толкова малко положения. Имаше и едно малко спорно положение на Спас Делев, в което може да имаме и претенции", каза още Хубчев.

„Преди мача с "Монтана", имаме мач за Купата също много важен за нас. Най-важното е да се възстановим по най-бързия начин. Венци Василев чух, че има някакъв удар. Спас Делев – също, Елиаш беше с температура и затова не започна", добави той.

„Това поражение на мен ми е много ясно", завърши Хубчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай