Хубчев: Да победим шампиона е нещо голямо

Хубчев: Да победим шампиона е нещо голямо | StandartNews.com


Стара Загора. Мачът за Суперкупата е за абсолютен престиж, поне за нашия отбор. Да победим шампиона в един двубой е нещо много голямо за мен. Това заяви пред клубната телевизия на "Берое" Петър Хубчев 24 часа преди сблъсъка с Лудогорец на националния стадион в столицата.

Той се надява момчетата да влязат с абсолютна сериозност в тази среща и да продължат линията от миналия сезон - всеки мач и всяка тренировка да са сами за себе си. Няма съмнение обаче, че и двата отбора ще чертаят стратегии и ще мислят повече за първите си двубои в евротурнирите идната седмица.

Със сигурност мача пропускал португалаският халф Роберто Лоузейро, а най-вероятно и неговият сънародник Елио Мартинс, които още се възстановяват от контузии и операция.

Хубчев признава, че времето за лятната подготовка е било недостатъчно, тъй като треньорският щаб е дал малко по-голяма почивка на изцедените до край футболисти. Той обаче е оптимист, че неговите момчета бързо ще влязат в ритъм, за да защитят основната цел в новия формат на първенството - класиране в първата седмица.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай