Хубавица донесе сребро на "Стандарт"

Хубавица донесе сребро на "Стандарт" | StandartNews.com

Симона Димитрова събра очите на обиколката на БНР

И сме по-красиви, и сме по-бързи! "Стандарт" завоюва второ място в щафетата на БНР. "Обиколката на Радио София" се проведе за първи път от 2003 г. Традицията, която бе стартирана през далечната 1963 г., бе по случай 80-годишния юбилей на медията.

И докато спецовете очакваха други тимове да оберат лаврите, представителите на любимия вестник се представиха повече от задоволително. В щафетата, която бе 4 по 20 метра, на първи пост за "Стандарт" бе младото перо от отдел "Вътрешна информация" Цвети Танкинска. Дали зарази задушното време, или заради прекалено силния гръм от пистолета на старта тя изостана леко, но постепенно навакса преднината на лидерите. После Христо Христов от "Спорт" пое кръста и продължи да скъсява дистанцията до лидерите. Трети отново бе млад кадър от спорта - Сава Чорбаджиев.

На последен пост бе и звездата на "Стандарт" - Мис Национален отбор по баскетбол Симона Димитрова. Красавицата бързо дръпна и малко не й стигна да грабне златния медал. "Страхотно беше. Искам пак. Баща ми Веселин едно време е бягал в тази обиколка като служител на радиото", каза с усмивка Симона след финиша. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай