Холивудската звезда Джерард Бътлър направи нещо невероятно за "Левски"

Актьорът е фен на "сините"

Холивудската звезда Джерард Бътлър направи нещо невероятно за "Левски" | StandartNews.com

Холивудската звезда Джерард Бътлър направи нещо невероятно. Той изпрати специални поздрави на “Левски”, съобщи kotasport.com.

Бътлър зарадва „сините” това чрез българския финансист Кирил Евтимов, с когото се видяха на стадион “Стамфорд Бридж” при победата на “сините” от Лондон с 5:0 в градското дерби с “Уест Хем” навръх Великден.

В разговора си с нашия футболен общественик 54-годишният шотландски актьор си спомни за невероятното изживяване в съблекалнята на българския гранд през 2018 г., когато заедно с футболистите на “сините” отпразнува класирането им за финала за купата на България след елиминиране на ЦСКА.

“Спомням си всичко отлично. Беше невероятно изживяване да преживея радостта на отбора заедно с всички играчи и треньори.

Специални поздрави на момчетата”, заяви звездата от филма “300”, който през 2018 г. беше у нас за заснемането на Hunter Killer (преведен на български като “Унищожителя”). Той добави, че осиновеното от него българско куче Шушка се чувства отлично.

На „Стамфорд Бридж“ Кирил Евтимов се видя и с френския национал Мало Густо. 20-годишният десен бек специално подписа своя фланелка на Челси за родния финансист.

Изключително приятна изненада за бургазлията се оказа срещата с българина Димитър Танев, който работи като супервайзор на мачове в Премиершип.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай