Хърватски ас сменя Бербатов

Хърватски ас сменя Бербатов | StandartNews.com

Рекордьор в овчарския скок гостува на Митко

Дните на Димитър Бербатов в "Монако" изглеждат преброени. Ръководството на "монегаските" вече е набелязало заместник на българина. Става въпрос за звездата на "Атлетико" М Марио Манджукич. Хърватинът можеше да се озове на "Луи II" още миналото лято, но тогава "дюшекчиите" бяха по-настоятелни. Сега обаче от "Монако" са решили да извадят солидна сума за Манджукич. Според медиите във Франция преговорите дори вече са започнали.
Спекулациите за бъдещето на Бербатов продължават, защото той все още не е подновил договора си с клуба. В края на миналата седмица се появи информация, че Бербо може да подсили новака във Висшата лига "Борнемут". Освен "черешките" с интерес към нападателя е и "Уест Бромич", твърди "Бирмингам Пост".

Неочаквани гости имаха на днешната си тренировка Бербатов и съотборниците му в "Монако". Световният рекордьор в скока на височина Рено Лавиени и брат му Валентин изгледаха заниманието. Двамата са луди фенове на "монегаските". Те дори получиха по една фланелка на отбора от треньора Леонардо Жардим. "Пожелавам да биете още много рекорди", каза португалският спец. "А вие да станете шампиони", отвърнаха братята.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай