Грациите: Обичаме те, Цвети!

Грациите: Обичаме те, Цвети! | StandartNews.com

"Скъпа моя, душите, мислите и сърцата ни са при теб...", написа Илиана Раева във Фейсбук

Обичаме те, Цвети! Бори се. Това написаха грациите от ансамбъла ни по художествена гимнастика в социалните мрежи и изразиха своята подкрепа към своята пострадала съотборничка Цветелина Стоянова.

„Ние сме с теб, Цвете наше...Изпращаме ти цялата сила на света и вярваме, че ще се справиш, защото си истински боец. Нашата обич към теб е безгранична и вечна! Ще го направим за теб, ще играем за теб!!!", написа Християна Тодорова. И публикува снимка на отбора във Фейсбук.

"Миличкатааа ми ...ОБИЧАМ ТЕЕ ЦВЕТЕНЦЕ МОЕ !! БОРИ СЕ КАКТО ВСЕКИ ДЕН АЗ ЗНАМ КОЛКО СИ СИЛНА И СЪМ С ТЕБЕ ВСЯКА ЕДНА СЕКУНДА!!! ", публикува Цветелина Найденова в Инстаграм под нейни общи снимки с пострадалата гимнастичка.

"Моля те, остани с нас!", написа от своя страна Ренета Камберова.

"Боже, дай сили на прекрасното ми Цвете, запази ни я... Моля те с цялото си същество... Скъпа моя, душите, мислите и сърцата ни са при теб... Всяка секунда се молим за теб... Ти си с нас, в душите ни, в сърцата ни, в мислите ни... Толкова е страшно... Боже... толкова е страшно... Смили се, Боже...", написа още снощи Илиана Раева във Фейсбук.

Стандарт Нюз припомня, че Цвети претърпя тежка операция, която продължи над 2 часа. Тя е контактна, но състоянието й остава тежко. Повече за инцидента четете ТУК.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай