Гонзо в "Левски" от понеделник

Гонзо в "Левски" от понеделник | StandartNews.com

София. "Левски" се разбра с "Черно море" за Гонзо, научи "Стандарт". Любимецът на сектор "Б" ще направи бенефис начело на варненци в събота,  в гостуването на "Любимец". След това от понеделник Георги Иванов ще въвежда ред на "Герена" като директор. Още в сряда го чака тежка задача със "сините" срещу "Ботев" за купата.

 

Шефовете на тима от "Тича" се бяха запънали и искаха да го пуснат чак през лятото. Собственикът на "сините" Тодор Батков обаче успя да ги разубеди и да върне Гладиатора за четвърти път на стадион "Георги Аспарухов".

 

Самият Иванов пък докрай бе верен на "Черно море". "Омръзна ми темата за моето бъдеще, стана банална. Ръководствата на двата клуба трябва да се разберат. Имат да уточняват подробности. Аз мисля само за мача с "Любимец"", отсече Гонзо, "Надявам се да сме си взели поука от мача с "Пирин (Гоце Делчев). Ще разчитам и на млади играчи. Трябва да играем срещу отборите от втората половина така, както го правим срещу тимовете от първата част на таблицата", каза още Гонзо в интервю за медийна група "Черно море". Дебют за варненци днес ще направи Валери Домовчийски.

 

Гонзо се раздели с "Левски" след бурни събития на "Герена" през лятото на 2012 година. Преди това той бе спортно-технически директор, а през 2011 и 2012 година съвмести този пост и с треньорския.
Андрей Андреев

 

Всичко за "Левски"-ЦСКА четет на стр. 38-39 от в-к "Стандарт". 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай