Гонзо и Херо се разминаха

Гонзо и Херо се разминаха | StandartNews.com

Божинов връща форма в дублиращия отбор

Загубата от "Берое" с 1:2 отложи планираната среща между Георги Иванов и Димитър Димитров - Херо, който е спряган за нов консултант на "Герена". Гонзо беше бесен от неуспешното си завръщане на треньорската скамейка и след брифинга потегли бесен към София. Херо не издържа на безидейната игра на "сините" и десетина минути преди края отпраши към Бургас. Засега не е ясно кога ще продължат преговорите.

На пресконференцията Гонзо отказа да говори по темата "Димитър Димитров" с мотива, че ще го направи, когато има нещо официално.

"През второто полувреме отпаднахме физически. Губехме всички единоборства. Няма да упреквам нито един от играчите, ние сме отбор и всеки може да допусне грешка", коментира Георги Иванов, отказвайки да реже ритуално главата на вратаря Кунчев, който съсипа своите.

Днес беше почивен ден за "Левски", но въпреки това Валери Божинов тренира с втория тим на "сините". Съществува вероятност той дори да играе за дубъла срещу "Берое", но се очакваше думата на Георги Иванов. Валери е в ужасна форма, а за капак лекува контузия. Той беше включен в групата за мача с "Берое" в последния момент, но се наложи дори да играе срещу домакините през втората част.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай