Гонзо получи звучен шамар от столичните грандове

Кандидатът за президент на БФС проведе среща със столичните клубове

Гонзо получи звучен шамар от столичните грандове | StandartNews.com

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов-Гонзо проведе среща със столичните клубове, но без присъствието на нито един от елита.

Гонзо отсече: Ако имаш висше, значи имаш и средно

Той събра доста тимове в хотел "Хемус". Но получи звучен шамар от големите. ЦСКА, Левски, Славия, Локомотив София, ФК ЦСКА 1948, та дори и лидерът във Втора лига Септември, не счетоха за нужно да изпратят свой човек на сбирката.

Ясен знак, че те ще подкрепят друг кандидат на конгреса на БФС, който ще се проведе на 15 март. Славия вече обяви, че е твърдо зад Михаил Касабов.

Белите дори бяха клубът, който издигна кандидатурата на човека, който два пъти временно заместваше хвърлялия оставка Борислав Михайлов. Феновете на ЦСКА, Левски и Локо София пък многократно и категорично показваха, че са за коренна промяна в централата.

Преди срещата Гонзо заяви: "Нямам представа кой ще дойде. Зоналните съвети канят клубовете. Който дойде. Поканата не е задължителна, тя е пожелателна".

По-малките клубове пък се насладиха на храна и напитки по време на сбирката, както и чуха програмата на техническия директор на БФС в оставка, твърди "Тема Спорт.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Кирил
преди 1 месец

78% от мъжете биха искали да подобрят сексуалния си живот, ако сте сред тях, трябва да опитате това:--- https://use.my/man

Откажи