Голям проблем в ЦСКА! Огромен автогол на Ганчев

Ето защо треньорът некадърник не иска да си ходи

Голям проблем в ЦСКА! Огромен автогол на Ганчев | StandartNews.com

Сериозен проблем в ЦСКА, свързан с некадърния треньор, който незнайно защо още не се казва Салвадор Дали.

Голяма неустойка все още пази мястото на Нестор Ел Маестро в ЦСКА, който в противен случай вече щеше да е уволнен.

Сърбинът с английско самосъзнание се срещна вчера с шефовете на клуба, но категорично е отказал да направи компромис с дължимите му до края на договора заплати.

Този странен субект бе докаран за втори път на "Българска армия", след като първият му престой се развиваше по абсолютно същия начин.

Контрактът на HEM е до края на юни и според него той трябва да получи още 4 заплати, като месечното му възнаграждение е 30 000 евро. Това означава, че Ел Маестро ще прибере внушителните 120000 евро без да е в клуба, пише „Мач Телеграф“.

Отделно спецът е бил категоричен, че дори и да бъде уволнен, трябва да получи бонусите при евентуално спечелване на титлата и Купата, които също не са никак малки.

Това е проблем на клуба, който ръководството само си натресе и не се знае какво още трябва да се случи, за да не потретва подобни грешки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Тодор
преди 2 месеца

Жeна ми е pазвълнувана от този пpодyкт. Сега сексът е по-дълъг, epекциятa е по-силна, чувствитeлността към оpгазъм се е yвeличила и доpи пeниcът се е yвeличил. това е мeга готино нещо, което съветвам вcички да опитaт, пpочетох за това тук:--- https://use.my/medinfo

Откажи
rjesous
преди 2 месеца

On tuesday I got a great new Land Rover Range Rover from having earned $10,000 this last four weeks. Its the most-financialy rewarding I've had. It sounds unbelievable but you wont forgive yourself If you don’t :- . CHECK IT:→ →www.cash.salary49.com

Откажи