Глоба за вратаря на "Лудогорец"

Глоба за вратаря на "Лудогорец" | StandartNews.com

Владо Стоянов изпуснал рейса за Благоевград с 5 минути

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов си навлече гнева на треньора Едуард Ераносян, съобщи "Блиц". Стражът е закъснял с 5 минути за сбора преди потеглянето за мача с "Пирин" снощи. Това вбесило новия наставник, който наредил на рейса да тръгва без Стоянов. Вратарят все пак се появил при отбора, но по-късно. Тогава Ераносян взел решение да глоби футболиста според вътрешния правилник. Първоначално Едуард бил толкова бесен, че решил изобщо да извади вратаря от групата за двубоя с благоевградчани. Все пак новият треньор е променил мнението си и решил да върне Стоянов обратно в групата за мача.

Самият Владо учудващо каза в интервю преди няколко дни, че смяната на Бруно Рибейро не е била наложителна. С това той си навлече гнева на някои от феновете на "орлите". Все още обаче няма успешна развръзка на сагата с португалския треньор.

В същото време "Лудогорец" проявява интерес към детето чудо на ЦСКА. Става въпрос за 14-годишния защитник на "червените" Валентин Антов, който игра цял мач срещу "София 2010" за Купата на България, твърди "Топспорт".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай