Футболно светило преживява кошмар! Решението

Какво се случва на Кафу

Футболно светило преживява кошмар! Решението | StandartNews.com

Изключителен играч, една от най-големите легенди в историята, е подложен на голямо изпитание.

Един от най-добрите защитници в историята на футбола Маркос Еванжелища де Морайш, известен като Кафу, преживя едни от най-тежките моменти в живота си.

Легендарният десен бек е притиснат до стената от кредитори и остана без струваща 5 милиона долара къща, в която живя досега.

Сега бразилецът има 45 дни, за да напусне имота, в който се радваше на басейн, фитнес зала, кино, футболно игрище и тенис корт.

53-годишният Кафу обжалва и се позова на закона, който забранява отнемането на жилище, определяно като основно на семейството, но съдът не взе това под внимание.

Легендарният футболист затъна заради лоши инвестиции и кредити с висока лихва, които взе, за да спаси инвестираното. Преди няколко години пет имота на Кафу бяха конфискувани.

Добрата новина за Кафу и семейството му е, че те няма да остане на улицата, поне засега, тъй като имат други имоти, в които да живеят.

През 2019 година Кафу загуби сина си Данило, починал от сърдечен удар по време на мач.

Бразилската футболна легенда е двукратен световен шампион, и единственият в света с участия на три последователни финала на Мондиали. Той е два пъти носител на Копа Америка, печелил е Шампионската лига и световната клубна титла с Милан.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай