Футболни звезди играят за Стенли

Футболни звезди играят за Стенли | StandartNews.com

София. Легендите на българския национален отбор и ветерани от "Астън Вила" ще играят в благотворителен мач в чест на бившия капитан на България и бъдещ треньор на "Астън Вила" Стилиян Петров, който сложи край на състезателна си кариера. Мачът ще се проведе на Националния стадион "Васил Левски" от 15.15 ч.

В благотворителния мач ще видим българските легенди Христо Стоичков, Димитър Бербатов, Красимир Балъков, Наско Сираков, Любослав Пенев, Мартин Петров и др., а отборът ще бъде воден от треньора на "златното поколение" от 1994 г. Димитър Пенев.

Срещу тях на терена ще излязат бившият голмайстор на "Астън вила", "Ливърпул" и "Нотингам форест" Стан Колимор и други звезди от Острова, водени от бившия мениджър на "Арсенал" Брус Риок, който освен това е играл за "Вила" между 1969 и 1974 г.

Мачът ще се излъчва на живо по Българската национална телевизия. Билетите са на цена 10 лева. Приходите от продажбата на билети ще бъдат дарени за лечението на деца, болни от левкемия - болестта, от която страда Стилиян Петров. Стенли се лекува успешно вече от година и иска да предаде на децата подкрепата, която получава от свои фенове по цял свят.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай