Французите избраха Мбапе за №1

Меси се състезава с мен, твърди Килиан

Французите избраха Мбапе за №1 | StandartNews.com

Килиан Мбапе говори на редица теми, след като официално бе удостоен с наградата за футболист №1 на Франция за 2019-а година. Мбапе призна какво се случило след идването му в Пари Сен Жермен и голямата звезда Неймар.

Както е известно, информациите са такива, че двамата са в голям конфликт, но френският стрелец призна, че е говорил с Ней, казвайки му, че не идва на „Парк де Пренс”, за да му вземе „звездния” статут.

„Когато пристигнах в Париж, нямаше дебат по темата. Неймар е тук и той е голямата суперзвезда. Аз бях взет, за да помогна. Той се контузи през сезона, след което нямаше добро Световно първенство, което аз спечелих. От там тръгнаха всички информации, че между нас има някаква вража”, започна Мбапе.

„Говореше се как искам да му взема мястото, а аз бях прекалено учуден на тези теми. Когато се завърнах в „Камп дьо Лож” през август 2018-а година, първото нещо, което направих е да видя Ней. Казах му: „Може би нямаше добро Световно първенство, което е добре за Франция, но не се притеснявай. Не съм тук да взимам от името ти – напротив. Тук съм, за да съм най-добрият французин, защото ти не се състезаваш в тази класация, така че не искам да ти „влизам под кожата”. Тук съм, за да ти помогна – винаги”, призна Килиан Мбапе.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай