Фланаган преподписа с "Ливърпул"

Фланаган преподписа с "Ливърпул" | StandartNews.com

Юношата на "Ливърпул" подписа нов договор с клуба. Любимецът на феновете сложи подписа си тази вечер на Мелууд, като по този начин обвърза бъдещето си с "мърсисайдци", които вчера отстраниха кръвния си враг "Манчестър Юнайтед" от Лига Европа.

Защитникът се завърна в състава на "червените", след като лекуваше контузия цели 20 месеца, която получи през 2014 година.

Роденият в Ливърпул десен бек изигра първия си мач от 1 година насам срещу "Екзетър" през януари, като от тогава има 5 участия през този сезон и общо 47 за клуба.

Веднага, след като подписа новия договор, Фланаган сподели пред клубния сайт:

"Чувствам се невероятно - това е нещо, което винаги съм искал, още откакто съм дете. Искам да завърша кариерата си тук", заяви щастливият Флано.

"Мисля, че това е третият ми професионален договор, който подписва с "Ливърпул", така че, съм много щастлив, определено", каза още защитникът.

"Минах през много неща в последните две години, заради контузиите. Може би някои хора са се съмнявали, че бъдещето ми е в отбора, но аз работих здраво и от сърце, за да се върна. Този договор е просто бонус", довърши Фланаган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай