Филаделфия, Хюстън и Милуоки с ключови победи в плейофите (ВИДЕО)

Рокетс и Бъкс водят с по 3:0 в сериите

Филаделфия, Хюстън и Милуоки с ключови победи в плейофите (ВИДЕО) | StandartNews.com

Джоуел Ембийд вкара 31 точки и взе 16 борби, а също така вкара и решаваща тройка 18 секунди преди края на мача, след като преодоля Майк Скот. Филаделфия спечели гостуването на Бруклин със 112:108 и е само на победа от класиране за полуфинал на Изток. Тобайъс Харис завърши с 24 точки, 8 борби и 6 подавания за победителите, които се стремят за втори пореден сезон да преодолеят този етап. Огромното предимство обаче се оказа завръщането на Ембийд, който се представи много силно, след като пропусна третата среща заради травма в лявото коляно. Така изваждането на Джими Бътлър в третата част заради наказание почти не се усети. Карис ЛеВерт вкара 25 точки, след като попадна в стартовата петица, а Джарет Алън и Д'Анджело Ръсел останаха с по 21.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Денвър спечели като гост на Сан Антонио със 107:103 и изравни баланса на 2-2 победи, като Никола Йокич вкара 29 точки и взе 12 борби. Джамал Мъри добави 24, след като в първите два мача не беше на висота. ЛаМаркъс Олдридж завърши с 24 точки и 9 борби за Сан Антонио, а ДиМар ДиРоузън прибави 19 преди да бъде изваден от игра с наказание пет минути преди края. Петата среща от серията е в Денвър.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Милуоки се справи с Детройт със 119:10 и е само на успех от прескачане на този етап. Крис Мидълтън беше най-точен с 20 реализирани и 9 борби. За домакините Блейк Грифин наниза 27 точки, а също така взе 7 борби и 6 асистенции, което се оказа недостатъчно за Пистънс. Грифин пропусна първите два мача заради разтежение на коляното, но днес показа класа. За Милуоки Брук Лопес и Ерик Бледсо добавиха по 19.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Хюстън също е с 3-0 победи след като преодоля Юта със 104:101. Джеймс Хардън вкара само 22 точки, но 14 от тях в последната четвърт, което помогна много за победата. Той наниза тройка и след това добави два наказателни успешни 42.4 секунди преди сирената, когато направи резултата 101:97. След това Донован Митчел вкара два наказателни за Юта, а Хардън пропусна нов опит от тройката, дойде ред на Пи Джей Тъкър да спечели борбата. Той беше фаулиран, реализира двата пъти от наказателната линия и завърши мача с общо 12 точки. Крис Пол остана с 18 точки за Рокетс, а Клинт Капела с 11 и 14 борби.

ВИЖТЕ ВИДЕО ТУК

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай